Aktiviteiten: ik ben begonnen met deel te nemen aan groepsexposities van "Het Zeeuwse Beeld".  (Dit is een beeldhouwerscollectief van mensen die gezamenlijk een werkruimte huren.)
In 2007 heb ik voor het eerst met anderen geëxposeerd bij "Binnenuit" in Heinkenszand en in 2008 voor het eerst meegedaan aan een wedstrijd; Art-terre in België, daar hebben we een beeld gemaakt aan de hand van het thema Aarde.
De expositie "Kunst om op te vreten" bij de COVRA in het Sloegebied hebben we zelf georganiseerd; daar geëxposeerd als "De Bende van 4". Ludieke opening gehad met het kapot slaan van "mijn" chocoladebeeld!
Mede doordat ik op de Kunstschouw heb gestaan, zijn er in 2010 heel wat exposities gevolgd. En in 2011 en 2012 zijn er weer andere exposities tot in Keulen en Stabroek toe..

Opdrachten: In opdracht van de Gemeente Kapelle, samen met Henk Lichtendahl(ontwerp) en Carlo van Gremberghe is er een beeld gemaakt voor de openbare ruimte. Dit is begin februari 2010 in Biezelinge geplaatst.
Verder schrijf ik nu regelmatig op opdrachten in, want ik wil minstens één van mijn rode beelden supergroot op een rotonde geplaatst zien..